Trnavská arcidiecézna charita usporiadala bazár šálok

TRNAVA 26. mája 2015 - Trnavská arcidiecézna charita organizovala niekoľko týždňov zbierku porcelánových a keramických šálok, ktoré predala počas charitného bazáru. Len pred niekoľkými hodinami Trnavská arcidiecézna charita ukončila vyhodnotenie podujatia.

Vďaka mnohým darcom sa podarilo zozbierať veľké množstvo pekných šálok. Tieto dobrovoľníci Trnavskej arcidiecéznej charity 12. - 14. mája predávali pred budovou charity na Hlavnej ulici v Trnave, kde sa mohli ľudia pristaviť pri ich stánku. Trnavská arcidiecézna charita sa taktiež predstavila aj na „blšáku“, ktorý sa konal 16. mája v Trnave pred Mestskou radnicou.
 
Úprimné poďakovanie smeruje k všetkým ľuďom, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli na Trnavskú arcidiecéznu charitu počas spomenutého charitného bazáru šálok. Okrem rôznych typov šálok od darcov ponúkali jej dobrovoľníci aj výrobky, ktoré sami vyrobili spolu s klientmi. Vďaka tejto akcii, ktorá určite nebola poslednou, a predovšetkým vďaka štedrosti ľudí sa Trnavskej arcidiecéznej charite podarilo vyzbierať sumu 717 eur. Tieto finančné prostriedky Trnavská arcidiecézna charita použije na nákup nevyhnutných potravín pre prípravu raňajok ľuďom bez prístrešia v dennom centre v Trnave. Časť výnosu použije aj na dokúpenie zariadenia v jej dobrovoľníckom centre, ktoré pred nedávnom otvorila.
 
TO ABU informoval Miroslav Dzurech
 
facebook sharing button Zdieľaj
Trnavská arcidiecézna charita usporiadala bazár šálok

Zozbierané pekné šálky dobrovoľníci Trnavskej arcidiecéznej charity predávali pred budovou charity na Hlavnej ulici v Trnave. (foto: archív TACH)

NOVINKY